top of page

DJ & PRODUCER

ACADEMY

bassjackers Tomorrowland(1).jpg

ABOUT

Tijdens de lessen bij Studio Oost leer je muziek draaien of produceren vanaf stap één. Dit doe je met professionele apparatuur en professionele begeleiding. Onze coaches nemen je mee in het traject en hebben jaren ervaring met draaien en/of produceren op het hoogste niveau.

Anker 1
Anker 2

"IT ALL STARTS WITH TALENT"

Onze coaches zijn professionals uit de industrie, die je zullen helpen met al je vragen rondom draaien of produceren.

apster_profile_pic

APSTER

DJ & Producer

In de beginperiode van zijn carrière bracht hij zijn eigen nummers uit op o.a. Spinnin' Records, Wall Recordings & DIM MAK. Nu maakt hij vooral beats voor de grote namen in o.a. de Urban scene.

bassjackers-press-pic

BASSJACKERS

DJ & Producer Duo

In de DJMAG top100 zijn ze op dit moment de nummer 29 van de wereld. Inmiddels meer dan 10 jaar actief op dit niveau en nog steeds de top van de industrie.

Hälder_Presspic_1_(1).jpeg

HÄLDER

DJ & Producer Duo

Met hun unieke sound en releases op o.a. Spinnin' Records & Hexagon Records kunnen deze jongens je perfect helpen in je carrière.

DJ ACADEMY

Heb jij altijd al muziek willen draaien, de knoppen beheren en muziek vloeiend laten overlopen op een feestje? Check dan onze DJ Academy en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

PRODUCER ACADEMY

Heb jij altijd al jouw eigen muziek willen maken? Check dan onze Producer Academy en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

bottom of page